ΠΚΠ INTERREG ΙΙΙ A - PHARE CBC «Ελλάδα - Βουλγαρία 2000-2006», «Πρόγραμμα Γειτνίασης Ελλάδα-Αλβανία», «Πρόγραμμα Γειτνίασης Ελλάδα - Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας», «Πρόγραμμα INTERREG ΙΙΙ A Ελλάδα - Κύπρος 2000-2006»

Το πρόγραμμα αφορά ενισχύσεις επενδυτικών σχεδίων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στο πλαίσιο υλοποίησης των Προγραμμάτων Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG III.

Ενισχύονται οικονομικά υφιστάμενες επιχειρήσεις που βρίσκονται στις Περιφέρειες της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (περιλαμβάνονται οι Νομοί Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας και Δράμας), Κεντρικής Μακεδονίας (περιλαμβάνεται οι Νομοί Θεσαλλονίκης, Πέλλας, Σερρών και Κιλκίς), Δυτικής Μακεδονίας (περιλαμβάνονται οι Νομοί Καστοριάς και Φλωρίνης), Ηπείρου (περιλαμβάνονται οι Νομοί Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας), Ιονίων Νήσων (περιλαμβάνεται ο Νομός Κερκύρας), Βορείου Αιγαίου (περιλαμβάνονται οι Νομοί Λέσβου, Χίου και Σάμου), Νοτίου Αιγαίου (περιλαμβάνεται ο Νομός Δωδεκανήσου), και Κρήτης (περιλαμβάνονται οι Νομοί Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Λασιθίου) και θα υλοποιήσουν επενδυτικά σχέδια στoυς τoμείς της Μεταποίησης και του Τριτογενή τομέα, πλην των τουριστικών καταλυμάτων, με ποσοστό επιχορήγησης έως 50% και με επιχορηγούμενο προϋπολογισμό έως 250.000 €.

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 31.750.000 € από πόρους  του Ελληνικού Δημοσίου και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

     
Η δράση
 
 
     
Χρήσιμες Πληροφορίες
 
 
     
Υποβάλλετε ηλεκτρονικά την πρότασή σας
 
 
     
Ηλεκτρονική Υποβολή
Help Desk
Επισκεφθείτε ακόμα:
 
Χρήσιμες Διευθύνσεις
Η κατασκευή της ιστοσελίδας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Ε.Π. Κοινωνία της Πληροφορίας 2000-2006 και συγχρηματοδοτήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση  
Ανακοίνωση Νομικής Μορφής webmaster